Kupališta

Ljekovite termalne vode, olimpijski i dječji bazeni, vodeni tobogani, prskalište, noćno kupanje, baby kutak za mame, opremljena sunčališta... Sve čari ljetnog osvježenja na bazenima, upotpunjene vrhunskom gastronomskom ponudom, smještajem najvišeg standarda i prekrasnom prirodom, tu su na dohvatu ruke.
U srcu Parka prirode Papuk u Velikoj, na samom izvoru termalne vode, smjestio se Aquapark Shhhuma s atraktivnim sadržajima za sve uzraste, a zatekne li vas ljetna žega u središtu Požege, osvježenje potražite na Gradskim bazenima Požega. Bit će to savršen predah na vašem ljetnom putovanju Zlatnom Slavonijom.
Lipik ima dva kupališna aduta – ljeti bazene za velike i male s brojnim sportskim sadržajima, a tijekom čitave godine kupke Toplica Lipik u srcu stoljetnog parka. U ovim kupkama uživali su i barun Franjo Trenk, gofovi Janković, begovi, veleposjednici... Ljekovitost lipičke vode otkrili su još stari Rimljani, ladala se aristokracija, a tu je pjevao i najveći tenor svog vremena, glasoviti Enrico Caruso.

Toplice Lipik

Dovoljan je samo pogled na stoljetni perivoj,  spomenik parkovne arhitekture, mjesto koje je nekad bilo oaza grofova, a danas svojim šetnicama, alejama i sjenicama daje poseban dekor i Lipiku i lječilištu.

Pročitaj više
Aquapark Shhhuma

Novootvoreni Aquapark Shhhuma nalazi se u srcu parka prirode Papuk u Velikoj, na samom izvoru termalne vode.

Pročitaj više
Gradski bazen Požega

Ljetno osvježenje u srcu grada Požege potražite na Gradskim bazenima Požega.

Pročitaj više
Bazeni Lipik

Ljeto je u gradu, a Lipik ima idealno rješenje za osvježenje!

Opustite se na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku okruženih zelenilom stoljetnog perivoja grada nadomak Toplica Lipik.

Pročitaj više
Postavke pristupačnosti