Terra Panonica

Otputovati 24 milijuna godina u prošlost? Zašto ne? Stavite VR naočale i zaronite nekadašnjim Panonskim morem! Upoznajte kita, najvećeg Slavonca tog vremena i njegovog prijatelja morskog psa. Zajedno su plivali oko obala Papuka, Psunja i Krndije.

Volite li i vi društvo jednostavno podijelite virtualnu stvarnost s prijateljem, jer u isto vrijeme naočale mogu koristi dvije osobe. Možete se vidjeti i komunicirati pokretima, u nekoj novoj dimenziji, izolirani u vremenu… Doživljaj za pamćenje!

Najbrže se uči kroz multimedijalne edukacije, prezentacije i igru. Terra Panonica baš je takvo mjesto. Nekada zgrada starog kina u Pleternici, danas je suvremeni Interpretacijski centar.

Pogledajte kratki film s 2D animiranim raskošnim ilustracijama, razgledajte i stalnu izložbu o bogatom biljnom i životinjskom svijetu Požeško-slavonske županije. Nakon toga prošećite dvjema poučnim stazama s interpretacijskim pločama ili sjednite u turistički vlakić i provozajte se ovim slavonskim gradićem poznatim po Svetištu Gospe od Suza, bećarcu i Cesti ruža i vina.

Radno vrijeme
Utorak – Petak
08:00 -16:00
Subota – Nedjelja
16:00 – 20:00

Obilazak centra i vožnja turističkim vlakićem!
POTREBNA PRETHODNA NAJAVA!

Postavke pristupačnosti