Restorani Okusi Zlatne Slavonije

Pod sloganom "Doživi okuse", u ugostiteljskim objektima, nositeljima brenda Okusi Zlatne Slavonije, očekuje vas gurmansko putovanje za pamćenje. Inovativni jelovnici i impresivne vinske karte inspirirani su slavonskim načinom života, tradicionalnom bakinom kuhinjom, a stari, zaboravljeni recepti usklađeni su s trendovima 21. stoljeća.
Sve skladno, u savršenoj harmoniji, jedno nadopunjuje drugo, primamljivo i ukusno, tako slavonsko, a svjetski, posebno kad se svaki slijed sljubi s odličnim graševinama i vinima lokalnih vinarija, među kojima su i ona s prestižnim međunarodnim nagradama.
Pikantni kulen, kulenova seka i kobasice, ječam, crna repa, gusto fino bučino ulje, sočno voće, poneka namirnica koja je stigla u Slavoniju s novijim datumom poput slatkastog i zdravog batata… Kreativna eno-gastro priča Zlatne Slavonije satkana je od autohtonih, svježih, sezonskih namirnica s lokalnih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava i farmi.
A za kraj jela rashlađena šljivovica, viljamovka, dunja ili vinjak sobne temperature bit će izvrstan odabir za digestiv.

Postavke pristupačnosti