Kušaonice domaćih proizvoda

Ako želite upoznati Slavoniju u dušu, najlakši put da to učinite je da se povežete s ljudima koji ovdje žive i trude se otrgnuti zaboravu sve ono što su stoljećima stvarale generacije prije njih. Održivost je ovdje stil života i to mnogo prije nego što je ovaj pojam postao trend.
Oduvijek je ovo bio kraj vrijednih i poštenih ljudi, koji su obrađivali zemlju i uzgajali blago kako bi prehranili obitelji i proizveli najbolje što ova zemlja može dati.
Gostoljubivi Slavonci jedva vas čekaju ponuditi vrhunskim plodovima koji stižu iz očuvane prirode s plodne zemlje. Pikantni kulen i kobasice, čvarci i sirevi, rakije i likeri, craft piva i vrhunska vina, brojne druge delikatese, rukotvorine, originalni suveniri i savršeni darovi za drage ljude s vašeg putovanja, sve ćete to pronaći u ambijentalnim kušaonicama.
Strastveni putnici pamtit će autentične okuse i zamamne mirise, zanimljiva druženja s domaćinima, neobične običaje i legende, jer su kušaonice s toplom slavonskom pričom destinacije u malom.

Kušaonica Luks Poklon Shop

Adresa: Županijska 1, Požega
Broj telefona: +385 34 312 588
E-mail: info@luks-pz.net 
Web: http://luks-pz.net/ 
Facebook: https://www.facebook.com/LuksBikeAdventure 
Instagram: https://www.instagram.com/luksbike1/ 

Postavke pristupačnosti