Kušaonice domaćih proizvoda

Ako želite upoznati Slavoniju u dušu, najlakši put da to učinite je da se povežete s ljudima koji ovdje žive i trude se otrgnuti zaboravu sve ono što su stoljećima stvarale generacije prije njih. Održivost je ovdje stil života i to mnogo prije nego što je ovaj pojam postao trend.
Oduvijek je ovo bio kraj vrijednih i poštenih ljudi, koji su obrađivali zemlju i uzgajali blago kako bi prehranili obitelji i proizveli najbolje što ova zemlja može dati.
Gostoljubivi Slavonci jedva vas čekaju ponuditi vrhunskim plodovima koji stižu iz očuvane prirode s plodne zemlje. Pikantni kulen i kobasice, čvarci i sirevi, rakije i likeri, craft piva i vrhunska vina, brojne druge delikatese, rukotvorine, originalni suveniri i savršeni darovi za drage ljude s vašeg putovanja, sve ćete to pronaći u ambijentalnim kušaonicama.
Strastveni putnici pamtit će autentične okuse i zamamne mirise, zanimljiva druženja s domaćinima, neobične običaje i legende, jer su kušaonice s toplom slavonskom pričom destinacije u malom.

Kušaonica Galić

Kutjevo

Pročitaj više
Kušaonica Krauthaker

Kutjevo

Pročitaj više
Kušaonica LUKS

Požega

Pročitaj više
Kušaonica OPG Ribičić

Grabarje

Pročitaj više
Kušaonica Šokac

Trenkovo

Pročitaj više
Kušaonica vina Bodegrajac

Kutjevo

Pročitaj više
Kušaonica vina Ceco

Kutjevo

Pročitaj više
Kušaonica vina Kutjevo d.d.

Kutjevo

Pročitaj više
Kušaonica vina Marin Jogun

Toranj

Pročitaj više
Kušaonica vina Vinogradarstvo i vinarstvo B. Jakobović

Vetovo

Pročitaj više
Postavke pristupačnosti