U kas

Kasački klub Diamant

Adresa: Lipička 3, Šeovica
Broj telefona: +385 98 825 510
E-mail: kkdiamant@gmail.com 
Web: http://www.kkdiamant.hr/ 
Facebook: https://www.facebook.com/Kasa%C4%8Dki-Klub-Diamant-923334781019655/ 

Ranch M&M

Adresa: Gornji Grahovljani, Pakrac
Broj telefona: +385 95 900 6936 
E-mail: marijan@delisimunovic.com 

Sjeverno od ceste koja povezuje Pakrac s Kamenskom, na istočnoj strani Pakračke gore, podno Papuka, leži selo Gornji Grahovljani u kojemu je prije dvadesetak godina počelo nastajati gospodarsko imanje koje je danas poznato pod nazivom Ranch M&M koje se prostire na desetak hektara livada, pašnjaka i šume.

Svoj dom ovdje su pronašli mnogi kao što su lipicanci, pony konji, primorsko-dinarski magarci, kamerunske koze, indijske patke, koke hrvatice, crne slavonske svinje, zečevi i psi tornjaci koji čuvaju ovu brojnu družinu.

Ovdje se možete najbolje uvjeriti kako izgleda savršena simbioza prirode, ljudi i životinjskog svijeta u kojoj možete uživati daleko od gradske vreve i stresa koji sve više postaje glavni čovjekov zdravstveni problem.

Oni najmlađi mogu isprobati zipline ili se okušati u olimpijadi starih sportova kao što su skakanje u vreći, bacanje potkove, koturanje obruča, potezanje štrika ili odigrati nogometnu utakmicu na igralištu na male golove. Dječji rođendani koji se ondje organiziraju se pamte, a isto tako oni koji žele roštiljati, mogu i to na profesionalnom roštilju koji je smješten do prostrane nadstrešnice za tridesetak osoba gdje se nalazi i veliki zamrzivač.

Kako se Ranch nalazi na području koje presijecaju planinarske staze mnogima je potrebna okrjepa pa ako netko poželi kampirati, livada je spremna isto kao i sanitarni čvor !

Ako vas put usput nanese ili imate želju posjetiti ovaj beskraj slobode, najavite se na navedene kontakte, a ljubazni vlasnici će se potruditi da se osjećate ugodno.

Postavke pristupačnosti