Craft gin

Borovica je njegov ključni dio. Moćni sastojak zbog kojeg nam je gin tako fin i zbog čega je zvijezda svakog dobrog partyja, romantičnog izlaska ili druženja s prijateljicama. A kad borovica raste u slavonskim šumama i kad se savršeno nadopunjuje s crnim dudom, bazgom, vinovom lozom i zdravom, prirodnom izvorskom vodom s Papuka, dobijemo craft gin Castrum.

Ljubitelji ovog pića u njemu će osjetiti i klasične začine poput anisa, korijandera, hibiskusa, mente, cimeta, crnog papra, kardamoma, ali i posebnu notu koju je dobio odležavanjem u drvenim bačvama od slavonskog hrasta. 

Fin, mekan, životan… Ma savršen. U kombinaciji s tonicom osvježava, omiljenim koktelima podarit će jedinstven okus… Svjetski sa slavonskim dodirom.

Iza ove lijepe craft priče ne stoje veliki brendovi. Gin se proizvodi u maloj butik destileriji u Kaptolu, mjestu podno Papuka. Stilizirana etiketa podsjeća na castrum - Stari grad Kaptol, na njoj je zlatno-brončani ukras s konjskih uzda halštatskog ratnika pronađen na obližnjem arheološkom lokalitetu. Inspiracija za istraživanje ovog prekrasnog kraja.

Postavke pristupačnosti