Novosti

TZ Požeško-slavonske županije novim marketinškim konceptom privlači suvremene putnike

05.10.2021

Novi logotip, ključne poruke i moderne kampanje, atraktivan promotivni film i slogan Zlatna Slavonija pozivaju na doživljaj za pamćenje

#ZlatnaSlavonija: jela kakva još niste kušali

03.09.2021

Čvarkuše, bazlamača, cicvara, tačkrle, trganci sa sirom, odrezak baruna Trenka, vinogradarski ćevap…, proširite gurmanski rječnik i u Požeško-slavonskoj županiji otkrijte nove okuse. A tek kad ih sljubite s vrhunskim vinima!

Kutjevo i Papuk: Kada se zaželite vrhunskog vina i landranja po slavonskim brdima

26.08.2021

Turistička novinarka gđa. Barbara Ban bila je u posjeti Požeško-slavonske županije.

Snimanje priloga za IN Magazin

02.08.2021

Nova TV posjetila je područje općine Velika te snimila dio turističke ponude koja se nudi na tom području za emisiju IN Magazin.

Destinacijsko fotografiranje

01.08.2021

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije kroz prošli tjedan odradila je prvi dio destinacijskog fotografiranja županije sukladno Programu rada za 2021. godinu.

Newsletter Safe stay in Croatia

16.07.2021

Siguran boravak u Hrvatskoj. Gosti traže sigurnost a oznaka Safe Stay in Croatia je pruža.

Snimanje promotivnog filma

30.06.2021

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije pokrenula je izradu promotivnog filma u svrhu promocije turističke ponude destinacije. Snimanje i produkcija povjerena je Balduči filmu d.o.o., koji je svoj rad na turističkim filmovima potvrdio na više od 400 filmskih festivala. 

HTZ: virtualna press konferencija na 10 emitivnih tržišta za 90 predstavnika medija

10.06.2021

Hrvatska turistička zajednica organizira virtualnu konferenciju za inozemne medije koja se u isto vrijeme održava na 10 emitivnih tržišta, Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Velikoj Britaniji, Belgiji, Nizozemskoj, Švicarskoj, Švedskoj i Norveškoj. 90 predstavnika vodećih medija na spomenutim tržištima uvodno su video porukom pozdravili ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan […]

TZ Požeško-slavonske županije sufinancirala edukaciju za sommeliera

09.06.2021

U prvoj polovici 2021. godine Turistička zajednica Požeško-slavonske županije na temelju javnog poziva, a  s ciljem podizanja kompetencija zaposlenih u sustavu i dionika turističkog sektora na području Požeško-slavonske županije organizirala je, sufinancirala u iznosu iznad 50% po pojedinom polazniku i provela edukaciju za Sommeliera – 1. razine.

Projekt – Svijet graševine

04.06.2021

Radionica za turističke agente

Doživi domaće – Slavonija

02.06.2021

Pri pomisli na našu zlatnu i ravnu Slavoniju svašta čovjeku padne na pamet, od divnih domaćina preko bogate kulture do savršene gastronomije. No, malo tko bi odlučio krenuti put „ravne“ Slavonije planinariti. Kako je naša Hrvatska prepuna iznenađenja s koje god strane da je pogledaš, tako je i ovaj izlet pravo neočekivano zadovoljstvo. Avantura, adrenalin […]

Postavke pristupačnosti