Novosti

Predstavljanje Slavonije u Sloveniji

23.05.2024

U suradnji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji i Turističkih zajednica županija Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske, Slavonija se kao turistička destinacija predstavila u Ljubljani, u utorak 21. svibnja, turističkim agentima i novinarima.

Prijavi se za sudjelovanje na projektu Moja.hr

05.04.2024

Projekt "Moja.hr" već četvrtu godinu za redom pruža mladim ljudima diljem Hrvatske priliku da u trajanju od jedne minute prikažu ljepote svog kraja.

Održana godišnja izvještajna sjednica Skupštine Turističke zajednice Požeško-slavonske županije

29.03.2024

U Maloj vijećnici Požeško-slavonske županije održana je 10. sjednica Skupštine Turističke zajednice Požeško-slavonske županije koja je ujedno bila i izvještajna Skupština za 2023. godinu.

Održana sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Požeško-slavonske županije

11.03.2024

U Maloj vijećnici Požeško-slavonske županije održana je 14. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Požeško-slavonske županije na kojoj su prisustvovali Ferdinand Troha, zamjenik županice Požeško-slavonske županije i predsjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Antonije Jozić, članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović.

Ekonomska škola Požega organizira Međunarodno natjecanje povodom Dana Europe

16.02.2024

Povodom Dana Europe, Ekonomska škola Požega organizira Međunarodno natjecanje za učenike i učenice diljem svijeta.

Promocija Slavonije na sajmu f.re.e u Münchenu

15.02.2024

Otvoren je najveći turistički sajam u Bavarskoj, f.re.e, na kojem sudjeluje i klaster Slavonija pod kojom turističku ponudu predstavlja i Požeško-slavonska županija.

'Zlatna Slavonija Bike&Bed' unaprjeđuje smještajnu turističku ponudu Požeško-slavonske županije

14.02.2024

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije ostvarila je značajan korak u promociji outdoor ponude putem projekta Zlatna Slavonija Outdoor. Uvedena standardna oznaka za smještaj "Zlatna Slavonija Bike&Bed" pružateljima usluga smještaja u PSŽ omogućava dodatnu valorizaciju njihovih usluga na tržištu.

Učenici Obrtničke škole Požega zlatni i srebrni na međunarodnom natjecanju

05.02.2024

Učenici Obrtničke škole Požega – smjer turističko-hotelijerski komercijalist osvojili su zlato i srebro na Međunarodnom natjecanju "Več znanja za več turizma" koje je organizirala Turistička zajednica Slovenije i Ministarstvo obrazovanja Slovenije u sklopu Međunarodnog sajma turizma i gastronomije Alpe Adria u Ljubljani od 31.1.2024. – 3.2.2024.

Mobilna aplikacija eVisitor

02.02.2024

Ministarstvo turizma i sporta razvilo mobilnu aplikaciju eVisitor u sklopu projekta Hrvatski Digitalni Turizam.

Turistički sajam Alpe-Adria u Ljubljani

31.01.2024

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije u suradnji s regionalnim turističkim zajednicama s područja Slavonije pod zajedničkim nazivom Slavonija sudjeluje na sajmu Alpe-Adria u Ljubljani koji je otvoren od 31. siječnja do 3. veljače 2024. godine.

Podržimo učenike Obrtničke škole na međunarodnom natjecanju

24.01.2024

Učenici Obrtničke škole Požega – smjer turističko-hotelijerski komercijalist i ove godine sudjeluju na Međunarodnom natjecanju "Več znanja za več turizma" koji organizira Turistička zajednica Slovenije.

„Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“: 3 laureata stižu iz Zlatne Slavonije

30.11.2023

U Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije održana je svečana dodjela nagrada i priznanja pod nazivom "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award".

Postavke pristupačnosti