Besplatan ulaz u Aquapark Shhhuma do kraja svibnja

13.05.2022

Već je otprije poznato kako je Aquapark Shhhuma, prvi vodeni park u Slavoniji, mjesto opuštanja i zabave za sve generacije. Aquapark je otvoren za kupače od 1. svibnja, a cijeli ovaj mjesec ulaz je besplatan.

No to nije jedina pogodnost za one koji se u sljedećih nešto više od dva tjedna, odluče posjetiti Shhhumu. Naime, sve posjetitelje ove sezone očekuje bogata gastronomska ponuda, znatno proširena u odnosu na prošlu sezonu. Tu su i novo sunčalište te zona za odmor, kao i brojne zabavne aktivnosti i zabavni programi tokom cijele sezone.

Dobra je to vijest za sve sportske tipove, rekreativce, obitelji s djecom, plivače i općenito sve ljubitelje vodenih atrakcija. Nekada popularni bazeni u Velikoj, zelenoj planinskoj oazi u srcu Slavonije, na izvorima termalne vode, danas je moderni Aquapark Shhhuma.

Na 17 tisuća četvornih metara šest je bazena među kojima i olimpijski, bazen s gljivom kao i onaj s toboganima, spora rijeka s vodenim barom, dječji vodeni toranj, prskalište… I sve to u srcu Parka prirode Papuk. Sjajan odabir za izlet.

Za kraj još jednom ponovimo. Cijeli svibanj ulaz u Aquapark Shhhuma je besplatan, ako se želite sunčati, kupati i dobro zabaviti, dođite u Veliku već ovaj vikend, jer prema najavama prognostičara očekuju nas visoke temperature do čak 30 stupnjeva celzijusa.

Postavke pristupačnosti