Luksuzni smještaj za hedoniste u Zlatnoj Slavoniji

15.07.2022

Veliki broj sadržaja i atrakcija na području Turističke zajednice Požeško-slavonske županije dobro je popraćen i kvalitetnim smještajnim objektima. U posljednjih nekoliko godina u Zlatnoj Slavoniji zabilježen je drastičan porast broja noćenja koji je pratio i porast broja smještajnih objekata.

Novootvoreni smještajni objekti na ovom području ulažu u kvalitetu, pa ako želite da vam posjet Požeško-slavonskoj županiji ostane u dugom i ugodnom sjećanju predlažemo vam jedan od objekata s pet zvjezdica.

Naime, unazad godinu dana smještajnu ponudu obogatila su tri luksuzna smještajna objekta smještena na manje od dva sata vožnje od Zagreba, u Parku prirode Papuk, Požegi i u blizini Velike.

Luxury vila Rebecca

Luxury vila Rebecca moderna je vila u turističkom naselju Novo Zvečevo u srcu Parka prirode Papuk, okružena netaknutom prirodom Geoparka pod UNESCO-vom zaštitom. Idealna je za bijeg od užurbanog načina života i opuštanje uz zelenilo i cvrkut ptica, a za potpuni ugođaj tu su bazen, jacuzzi i soba za druženje.

Apartman Gold

U mirnoj četvrti Požege, uz šetnicu pored Veličanke, smjestio se Apartman Gold. Dvorište s terasom i roštiljem osigurava privatnost, centar grada je na dohvat ruke, ali dovoljno daleko da uživate u neometanom miru.

Kuća za odmor King’s Hill

Nedaleko od Velike, na Vinogorju Kutjevo, nalazi se mjestašce Draga koje u svojim vinogradima skriva luksuznu kuću za odmor King’s Hill. Bazen i vanjski prostor za druženje pružaju pogled na Zlatnu dolinu i pitoreskne vinograde koji oduzima dah.

Ako izaberete bilo koji od tri predložena smještajna objekta, sigurni smo kako nećete pogriješiti i kako ćete ugodno provesti vrijeme i kvalitetno se odmoriti u Zlatnoj Slavoniji. Tome će zasigurno pridonijeti i ugodni domaćini koji su vam na raspolaganju tijekom boravka.

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije pruža podršku smještajnim objektima u svim segmentima vezanim za njihovo poslovanje, odnosno aktivnosti koje se provode u sklopu sustava e-Vistor, te u vidu njihove promocije i prezentacije putem raznih medijskih kanala.

 

Izvor: Turističke priče

Postavke pristupačnosti