Najveći glazbeni okršaj: VRANAC protiv POSEGANE u Krčmi Zlatni Lug!

23.05.2023

Nakon iznimno uspješnog SOUNDCLASH-a koji je održan 2020. godine, sprema se nevjerojatan glazbeni događaj koji ne smijete propustiti. U srijedu, 07. lipnja 2023., krčma Zlatni Lug u Donjim Emovcima bit će domaćin glazbenog nadmetanja između VRANCA i POSEGANE, dva vodeća benda na sceni.

Program započinje u 19:30 sati, a osim vrhunske glazbe, posjetitelje očekuje i izvrsna gastronomska ponuda. Krčma Zlatni Lug, poznata po kvalitetnoj kuhinji, pripremila je raznovrsne specijalitete kako bi zadovoljila sva nepca i osigurala nezaboravno iskustvo tijekom cijele večeri.

Ovaj SOUNDCLASH pruža neponovljivu priliku za sve ljubitelje glazbe koji žele doživjeti nevjerojatnu atmosferu. Podršku ovakvim događanjima pruža Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, koja prepoznaje njihovu važnost u promociji glazbe i stvaranju jedinstvenih iskustava za lokalno stanovništvo i posjetitelje. Ne propustite ovu iznimnu priliku da budete dio nezaboravnog glazbenog spektakla.
Dođite i podržite VRANAC i POSEGANU, uživajte u izvanrednoj glazbi i provedite nevjerojatnu večer u krčmi Zlatni Lug. Vidimo se 07. lipnja 2023. godine!

Više informacija pronađite na linku https://visitslavonia.hr/planiraj/dogadanja/soundclash-vranac-posegana/

Postavke pristupačnosti