Prijavi se za sudjelovanje na projektu Moja.hr

05.04.2024

Projekt "Moja.hr" već četvrtu godinu za redom pruža mladim ljudima diljem Hrvatske priliku da u trajanju od jedne minute prikažu ljepote svog kraja. Tema ovogodišnjeg projekta "Što zelenije, to iskrenije" usmjerena je na podizanje ekološke svijesti, brigu o zaštiti okoliša te održivost, gledano iz perspektive mladih kreativaca. Važno je naglasiti da su originalnost, iskrenost i emocije važnije od opreme i budžeta, tako da su dobrodošli kako profesionalci tako i amateri u stvaranju filmova.

Prijavu za sudjelovanje treba poslati do 9. travnja na mail kontakt@visitslavonia.hr, uz osnovne informacije o autoru (ili ekipi) te kratki opis ideje i izvedbe filma. Nakon odabira autora ili ekipe koja će predstavljati Požeško-slavonsku županiju od strane koordinatora projekta, krajnji rok za predaju filmova je do 21. svibnja. Svi filmovi predstavnika županija bit će prikazani na HRT-u u lipnju, u sklopu završne priredbe koja će se održati u Požeško-slavonskoj županiji, odakle su prošlogodišnji pobjednici.

 

Projekt je organiziran uz potporu Večernjeg lista, Ministarstva turizma i sporta, HRT-a i Hrvatske turističke zajednice.

Postavke pristupačnosti