Promotivni film "EXPERIENCE GOLDEN SLAVONIA" ušao je u finale World Film Carnival festivala

24.01.2022

Promotivni film "EXPERIENCE GOLDEN SLAVONIA" ušao je u finale World Film Carnival festivala u Singapuru u kategoriji "Turistički film"!

Film je snimljen na brojnim atraktivnim lokacijama u našoj županiji, kojima se Požeško-slavonska županija predstavlja kao cjelogodišnja turistička i city-break destinacija. Filmom se kroz niz atraktivnih kadrova želi "provesti gledatelja" kroz županiju i posebnosti koje je krase, od prekrasnih gradova i mjesta i njihovih znamenitosti, novih i atraktivnih posjetiteljskih centara, prvoklasnih delicija i domaćih specijaliteta te vrhunskih vina i prekrasnih pejzaža.

Promotivni film snimljen je u produkciji Balduči filma iz Zagreba i Turističke zajednice Požeško-slavonske županije, pod redateljskom palicom Bobbyja Grubića, višestrukog nositelja prestižne američke nagrade Emmy, te producentice i scenaristice filma Spomenke Sarage. Produkcijska kuća Balduči film specijalizirana je za snimanje turističkih filmova te su do sada brojni filmovi iz njihove produkcije osvojili prestižne nagrade diljem svijeta.

Uz dosad osvojene dvije nagrade: jednu u Istanbulu, drugu u Berlinu, ovaj ulazak u finale dodatno nas veseli.

 

Postavke pristupačnosti