TZ Požeško-slavonske županije organizirala je edukaciju na temu Digitalni marketing

17.11.2021

TZ Požeško-slavonske županije organizirala je dvije edukacije na temu digitalnog marketinga o trenutnim mogućnostima i trendovima s naglaskom na industriju putovanja i promociju destinacije. Prva edukacija održana je u utorak, 16. studenog, u dvorani Poduzetničkog inkubatora u Pleternici na kojoj su sudjelovali djelatnici turističkih zajednica s područja Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije. Druga edukacija se održala u srijedu, 17. studenog, u dvorani HGK-Županijske komore u Požegi i na njoj su sudjelovali privatni subjekti s područja Požeško-slavonske županije, odnosno pružatelji usluga smještaja, te predstavnici receptivnih turističkih agencija, ugostiteljskih objekata, vinarija i toplica.

TZ Požeško-slavonske županije prati potrebe privatnih subjekata, te je cilj edukacije da subjekti dobiju najnovije informacije o mogućnostima i trendovima u digitalnom marketingu, a u svrhu poboljšavanja vlastitih procesa poslovanja, te niz praktičnih savjeta koji će im pomoći kod direktne prodaje i promocije usluga/proizvoda. Predavanja uključuju sljedeće: uvod u online marketing, digital assets, kanale promocije, content marketing, te mjerenje učinkovitosti u internetskom marketingu.

Edukaciju je provela tvrtka S.T.A.R. Digital iz Zagreba koja je specijalizirana za usluge i proizvode na području digitalnog marketinga na svim europskim i drugim tržištima s posebnim fokusom na turističku industriju. Dva su osnovna cilja njihovih aktivnosti – promocija destinacije ili posebnog turističkog sadržaja kao i marketing s ciljem povećanja rezervacija. Poslovni su partner s mnogim relevantnim platformama kao što su Tripadvisor®, HolidayCheck®, Expedia® i dr.

Postavke pristupačnosti