1. Western Party

10.09.2023. 17:00

Šeovica

Western Party na ranču Kasačkog kluba Diamant

U Šeovici će se 10. rujna (nedjelja) od 17 do 20 sati održati nesvakidašnji događaj - Western Party na ranču Kasačkog kluba Diamant. Ovaj događaj obećava pravu western atmosferu s nizom zabavnih igara i prigodnom glazbom te potragom za kriminalcima u bijegu.

Za one koji vole izazove, pripremljene su igre poput bacanja potkova, skakanja u vrećama, jahanja i potrage za zlatom. Svi, bez obzira na dob, mogu se pridružiti i natjecati u ovim aktivnostima.
Glazba će biti središnji dio događanja, stvarajući pravu western atmosferu za ples i zabavu pod otvorenim nebom.
Osim toga, posjetitelji će moći doživjeti pravu detektivsku avanturu sudjelovanjem u potrazi za kriminalcima u bijegu. Ova interaktivna igra pružit će pravu dozu uzbuđenja i izazova.
Za sve gladne i žedne posjetitelje, HorseBox će biti dostupan s raznovrsnom hranom i pićem, tako da ćete moći uživati u obroku i osvježenju tijekom cijelog događanja.
Cijena ulaznice iznosi 20 € po osobi, a uključuje ulaz na događanje, sudjelovanje u igrama te obrok i piće, doznajemo od Lidije Bašnec, vlasnice KK Diamant.
Prijave su otvorene te se vrše slanjem poruke u Facebook inbox KK Diamant. Za više informacija i rezervacije, također možete nazvati broj 098 825 210.
Western Party na ranču Kasačkog kluba Diamant obećava dan ispunjen zabavom i aktivnostima za cijelu obitelj.

Postavke pristupačnosti