11. Multipak

23.05.2023. - 27.05.2023.

Pakrac

Već 11. godinu za redom održava se jedinstvena manifestacija Multipak koja će u Pakracu na inovativan način okupiti sve ljubitelje dobrog zvuka, slike i riječi, uvijek s naglaskom na njihovoj izvrsnosti. Zajednički je to projekt utemeljen na suradnji Muzeja grada Pakraca, Gradske knjižnice Pakrac i Robertoshopa, a pod pokroviteljstvom Grada Pakraca. 
Multipak će se ove godine održati u razdoblju od 23. do 27. svibnja, a središnje događanje bit će Hi-Fi izložba u petak i subotu 26. i 27. svibnja. Tijekom navedenog vikenda brojne glazbene slušaonice bit će smještene na dobro poznatoj lokaciji u dvorištu kompleksa Janković, točnije u prostorima Muzeja grada Pakraca, Gradske vijećnice, Osnovne glazbene škole, TZ Grada Pakraca i u prostoru Robertoshopa. Hi-Fi izložba istaknut će se brojem i kvalitetom domaćih i stranih izlagača. Središnji koncert cijele manifestacije - koncert benda Electric Corn koji redovito rasplešu publiku na svojim koncertima izvodeći plesnu, funky i soul glazbu. Koncert će se održati u petak 26.5. u 21 h i to na otvorenom - u predivnom ambijentu barokne, zaštićene kulturno-povijesne cjeline dvorišta Janković!
Udarnom Multipak vikendu prethodit će tjedan prepun zanimljivih kulturnih sadržaja:
projekcija dokumentarnog filma, Mini Multipak, otvorenje likovne izložbe Kristine Mareković "Harmonija pokreta", predstavljanje knjige/putopisno predavanje Borisa Rukavine, radionica "Pokret u slici" Petra Milića, Nevena Muretića i Petre Vida, zatim Radionica tjelesnog lutkarstva i perkusija Igora Bakse. U subotu sve posjetitelje Pakraca očekuje uz Hi FI izložbu i niz popratnih sadržaja u Dobrom dvorištu kao što su svirke talentiranih pakračkih glazbenika u lounge kutku dvorišta Janković, zatim MultiIzlet, Multipak Tour de Pakrac (obilazak grada električnim biciklima), nezaobilazni Multigrah, Multipak kutak za djecu i Glazbeni wellnes.

Više o cijeloj manifestaciji možete saznati na Internet stranici www.multipak.hr, Facebooku @multipakexpo i Instagramu @multipak10

Postavke pristupačnosti