17. Zimska produkcija "Zajedno različiti"

28.01.2023. - 29.01.2023.

Požega

UO Plesna radionica Ilijane Lončar pripremila je u povodu 23 obljetnice rada, projekt naziva "ZAJEDNO RAZLIČITI". 17. je to zimska produkcija koja obuhvaća oko 170 plesača koji su umjetničko edukacijski program vođen od strane samostalne umjetnice, plesne pedagoginje i koreografkinje Ilijane Lončar stvarali i uvježbavali tijekom 5 mjeseci (rujan - siječanj), a javne prezentacije kreiranog programa su predviđene u Gradskom kazalištu Požega 28. i 29. siječnja 2023. u 11 i 18 sati uz tehničku podršku Gradskog kazališta Požega. Raznovrsne teme primjerene uzrastu plesača, njih 17 otplesat će premijerno i reprizno u Požegi te gostovati na Šibenskom plesnom festivalu, Festivalu malih plesnih formi u Zagrebu, Susretu plesnih ansambala Hrvatske, Požeškom kulturnom ljetu, a fragmentarno će s koreografijama gostovati na festivalima, natjecanjima, produkcijama i susretima diljem Hrvatske i inozemstva.

 

*28. siječnja 2023. (subota)*
11 sati - premijera - mlađe dobne skupine
(od 3 god. do 1. razreda OŠ uz solistice 3. razreda OŠ)

18 sati - premijera - starije dobne skupine (od 2. razreda OŠ do srednjoškolki)
______________________________________________

*29. siječnja 2023. (nedjelja)*
11 sati - repriza - mlađe dobne skupine
(od 3 god. do 1. razreda OŠ)

18 sati - repriza - starije dobne skupine (od 2. razreda OŠ do srednjoškolki)

____________________________________________________

Ulaznice po cijeni od 3 EUR možete rezervirati putem obrasca na www.ilijanaloncar.hr i podići sat vremena prije izvedbe na blagajni kazališta.

Autorski tim:

Umjetničko - pedagoško vodstvo i odabir glazbe: Ilijana Lončar
Rasvjeta: Goran Krmpotić
Ton i video projekcije: Dario Hak
Fotografija: Mladen Božičković
Design promidžbenog materijala: Antun Hiršman
Kostimi: Ena Štefek
Backstage ekipa: Ljuba Monduković, Marina Ivanković i plesači starijih grupa

Glavni cilj projekta je razvoj plesnog odgoja djece i mladih koja su stručno pedagoški vođena kroz plesnu edukaciju, senzibiliziranje javnosti na umjetnički plesni izričaj, stvaranje zahtjevne plesne publike, prezentacija kvalitetnih koreografija rađenih u skladu s psiho – fizičkim sposobnostima djece i mladih u odnosu na njihov uzrast, poticanje kreativnosti, radne discipline i uvažavanja međusobnih različitosti. 

Postavke pristupačnosti