AgroTour Slavonija 2022.

24.09.2022.

Požega

Mirisi i okusi tradicije, dobra atmosfera, kreativnost i maštovitost će i ove godine biti prilika da se na temelju opravdanih razloga ponovno ”zaljubimo” u jesen.

Poljoprivredna televizija nastavlja tradiciju te organizira sajam AgroTour Slavonija na Trgu Svetog Trojstva, u subotu 24. rujna 2022. godine u prijepodnevnim satima.

Zahvaljujući velikom odjeku odlične atmosfere, vrhunske organizacije te ponajprije zadovoljstvu izlagača i posjetitelja i ove godine osiguran je veliki broj izlagača i interes posjetitelja. Požežanima i drugim gostima izlagači će ponuditi brojne proizvode poput mliječnih proizvoda, meda, proizvoda od lavande, pekmeza, zimnice, suhomesnatih proizvoda, sireva i brojnih drugih proizvoda. Osim toga, posjetiteljima će se predstaviti proizvođači i prodavači proizvoda i usluga vezanih uz poljoprivrednu proizvodnju.

Ove godine za kulturno-umjetnički program na pozornici pobrinut će se naš suorganizator sajma folklorni ansambl Požega koji će osigurati dobru jesensku tradicijsku priču na pozornici i ispred nje. Nastupaju: ženska pjevačka skupina ”Vesele šokice”, muška pjevačka skupina ”Biđani” iz Bickog Sela, KUD ”Bektež” iz Bekteža, folklorni ansambl Požega.

Nastavit će se prošlogodišnja tradicija sajma te će se nagraditi neki od izlagača. Ocjenjivačka komisija odabrat će tri najbolje uređena štanda koje će nagraditi sponzori, a generalni pokrovitelj sajma Alles Elektrocentar te sponzori Kutjevo d.d., Zlatni Lug i Krauthaker d.o.o. ove godine osigurali su vrijedne nagrade za posjetitelje najsretnije ruke.

Postavke pristupačnosti