Humanitarna nogometna utakmica

13.04.2023. 16:00

Kutjevo

U četvrtak, 13. travnja s početkom u 16 sati na ŠRC-u Kutjevo u organizaciji Udruge "Mali princ", Grada Kutjeva i Turističke zajednice Grada Kutjeva održat će se velika donatorska nogometna utakmica na kojoj će gledatelji svojom nazočnošću podržati rad vrijednih i neumornih članova udruge, ali i na djelu vidjeti brojne bivše reprezentativce i poznate pjevače i glumce koji u sebi skrivaju veliki nogometni talent. Svojim dolaskom i nazočnošću počastit će vas najbolji hrvatski izbornik Zlatko Dalić te bivši proslavljeni Vatreni Goran Vlaović, Niko Kranjčar, Ivica Olić, Dražen Ladić, Igor Bišćan...

Za Udrugu "Mali princ" nastupit će sadašnje i bivše legende Zelenog dresa i dragi gosti: Petar Čuljak, Jurica Bešlić, Ante Bulat, Ninoslav Parmaković, Krešimir Brkić, Mile Pavelić, Josip Budimir, Ante Budimir, Goran Vrgoč, Nevio Berdi, Miroslav Papak, Boro Matijević, Krešo Poleti, Draženko Kljajić, Dalibor Bardač, Marko Žigić, Ivo Papak, Josip Mauzner, Krešo Posedi, a izbornik je Ivan "Iko" Budimir.

Rad udruge i članove udruge možete podržati kupnjom donatorskih kupona u gradu Požegi u kafićima Kavana Boba, Sportivo i L'insolito, u gradu Kutjevu u Caffe baru Mislav i Caffe baru Ceco. Minimalni iznos donacije je 5,00 eura, a na donatorskoj utakmici će se moći sudjelovati jedino predočenjem donatorskih kupona ili pozivnice.

Pozivamo vas da svojim dolaskom date podršku djeci s poremećajem iz spektra autizma i njihovim obiteljima. Pokažimo im da nisu sami!

Postavke pristupačnosti