Izložba "Uređenje blagdanskog stola"

20.12.2023. 18:00

Lipik

U sklopu najljepšeg razdoblja u godini, Gradska knjižnica i čitaonica Lipik organizira tradicionalnu izložbu pod nazivom "Uređenje blagdanskoga stola" u Multikulturalnom centru Lipik. Događaj će se održati u srijedu, 20. prosinca, s početkom u 18 sati.

Izložba pruža jedinstven doživljaj blagdanskog ugođaja i estetike. Posjetitelji će moći razgledati prekrasno uređene blagdanske stolove s božićnim ukrasima, svjetlucavim svijećama te raznovrsnim posuđem i priborom. Manifestacija se ističe kao prava poslastica za ljubitelje blagdanskog ozračja, obećavajući nezaboravan doživljaj za sve generacije.

Multikulturalni centar Lipik, već dobro poznata lokacija, pružit će prostran i ugodan prostor za uživanje u blagdanskom ozračju. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pridruže ovom čarobnom događaju te podijele radost blagdana sa sugrađanima. "Uređenje blagdanskoga stola" nije samo izložba, već i prilika da zajedno proslavimo ljepotu blagdana i stvaranja posebnih trenutaka s obitelji i prijateljima.

Postavke pristupačnosti