Kazališna predstava "Kako?... I zašto ubiti muža?"

15.06.2022.

Požega

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnijeg spola na priručnik "Kako i zašto ubiti suprugu". Naime autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.

Hit komedija održava se u Gradskom kazalištu Požega u srijedu 15. lipnja u 19 sati (rasprodano), a zbog velikog interesa dodana je nova izvedba u 21 sat.

Cijena ulaznice: 70,00 kn
Rezervacije: 034/273-161, marketing@gkp.hr, FB Gradsko kazalište Požega
Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave.

Postavke pristupačnosti