Stručni skup "Inovativni pristup održivom razvoju lokalne zajednice"

11.04.2023. 09:30

Požega

Požeško-slavonska županija, Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi i Savjet mladih Požeško-slavonske županije  organiziraju  Stručni skup pod nazivom "Inovativni pristup održivom razvoju lokalne zajednice" dana 11. travnja 2023. godine.

Na stručnom skupu predstavit će se projekti s područja županije koji će imati pozitivan utjecaj na gospodarski razvoj, turističku ponudu i  kvalitetu života stanovnika županije. Na skupu se može saznati kakav turistički potencijal međunarodnog značaja postoji u našem kraju, što je to Centar umjetne inteligencije i na koji način djeluje te kako su privatni poduzetnici realizirali svoje projekte. 

Osim mogućnosti financiranja iz EU fondova za jedinice lokalne i regionalne samouprave, teme će biti orijentirane i na poduzetnike u Požeško-slavonskoj županiji što čini ovaj skup zanimljivim za sve uključene strane. 

Osim toga, sudionici će imati priliku sudjelovati u panel raspravi s predstavnicima iz javnog i privatnog sektora, gdje će moći podijeliti svoja iskustva i postavljati pitanja. Sva ta znanja i informacije mogu se koristiti u daljnjem radu i planiranju poslovnih aktivnosti te pružiti sudionicima vrijedne uvide i ideje. Stoga je dolazak na ovaj stručni skup zanimljiv i koristan za sve koji se bave razvojem lokalne zajednice, gospodarskim razvojem, turizmom i sličnim područjima na području županije.

Prijavite se putem e-maila na uredzupana@pszupanija.hr

Postavke pristupačnosti